BEHANDLINGER TIL MÆND

Vi har en stigende efterspørgsel på behandlinger til mænd. Vi tilbyder afstressende og vitaliserende kropsbehandlinger til mænd, ligsom vi modtager  bookinger på vores efterspurgte japanske facelift til mænd. 

Kropsbehandling

Kropsbehandling kan målrettes i flere retninger, såsom afstresning, udrensning eller smertelindring. Min kropsbehandling tager udgangspunkt i dine behov og jeg arbejder efter en dybtliggende viden om lymfesystemet, kredsløbet og muskler.

Japansk Facelift før

Japansk Facelift giver dig velvære på flere planer: Du får en avanceret massage som afspænder infiltrationer rundt omkring i ansigtets muskelgrupper. Ved hjælp af en særlig trykteknik får du udrenset og drænet dine lymfer for ophobet væske og affaldsstoffer. Og glem ikke hele ekstrapakken som følger med..

Japansk Facelift efter

Hos mig får du en fyldig ekstrapakke med, når du bestiller et Japansk Facelift. Du får 2 revitaliserende masker, en hovedbundsmassage, nakkemassage og afslutningsvis en skøn fodmassage. Jeg kan allerede nu afsløre for dig, at du får svært ved ikke at genbestille en tid…

Mand-1
Green-leave
Mand-massage

Velvære er vigtigt. Vi lever alle i en travl hverdag og vi giver sjældent os selv den fornødne tid til pleje, revitalisering og afstresning. Så jo mere travlt du har og jo mere du skal udrette hver dag, jo mere bør du faktisk prioritere den livsnødvendige opladning af din krop.